Dogodek, ki spremeni vaš pogled na ...
... osebne finance! Dan finančne pismenosti je najpomembnejši dogodek na temo osebnih financ v Sloveniji. Vsako leto januarja se na njem zbere skoraj 200 udeležencev, ki prisluhnejo konkretnim informacijam in najnovejšim trendom na področju osebnih financ. Skupaj z vrhunskimi strokovnjaki vam pomagamo mimo pasti, ki vas čakajo na poti do finančne neodvisnosti.


Dan finančne pismenosti je najpomembnejši dogodek na temo osebnih financ v Sloveniji, ki ga je naš Zavod za finančno opismenjevanje izvedel že četrto leto zapored. Na dogodku udeleženci dobijo potrebno znanje in nasvete, kako postaviti trdne finančne temelje, zaslužiti več in porabiti manj, pravilno varčevati za pokojnino, otroke, nepremičnino, dopust in investirati prihranke. Dogodek je primeren za vse, ki želijo bolje upravljati s svojimi sredstvi, ki želijo svoje osebne in družinske finance spraviti na zeleno vejo in zaživeti brez finančnega stresa.


Več o 5. Dnevu finančne pismenosti si lahko preberete TUKAJ.Ali ste vedeli, da kar 72 % ljudi največji stres v svojem življenju vidi prav v financah? Vse je v načrtovanju in učinkovitemu vodenju osebnih financ. A tega se je treba naučiti. Pri tem vam pomagamo z bogatim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami. 

Dan finančne pismenosti je pravi dogodek za vsakogar, ki si želi boljšo finančno prihodnost, saj v petih urah dobite dragoceno znanje, ki vam lahko pomaga na tej poti. Investicija v znanje pa je edina, ki nudi 100 % donos in se vam bo neštetokrat povrnila. Za vas skrbno izberemo goste, ki so vrhunski strokovnjaki na svojem področju. Na dogodku ne varčujemo s konkretnimi nasveti s katerimi lahko stopite na pot uspešnega ravnanja z denarjem ter optimizacijo kreditov, zavarovanj in naložb.


V nadaljevanju preverite kako smo se imeli na prvih treh dogodkih in kakšni so vtisi udeležencev!

Kaj so povedali udeleženci

 • Nina, Sežana
  Odlično pripravljen dogodek, odlično napravljen izbor gostov govorcev in odlične teme! Pokrit celoten vidik finančne pismenosti (varčevanje, investiranje, zavarovanje, finančna neodvisnost, osebni coaching, podjetništvo …), vsega po malo, celoten spekter delovanja. Pridemo še. Hvala za vaš trud!
 • Ivan, Poljčane
  Dogodek je bil na zelo visokem nivoju. Sem zelo zadovoljen z vsem. Dobil precej začetnih informacij, ki jih bom še v nadalje informiral.
 • Simona, Mirna peč
  O Dnevu finančne pismenosti lahko povem, da je fenomenalen. Takšen seminar te dvigne in da moč, da si boljši in lahko verjameš, da ti lahko uspe – cilj in načrt.
 • Gregor, Selnica
  Zelo zanimivo in polno informacij, ki so pomembne pri nadaljnjem življenju. Iz vsakega področja sem izvedel nekaj novega ter predvsem uporabnega, zagotovo se vidimo drugo leto.
 • Petra, Bučke
  Bilo je fantastično, čuteče. Pismenost je malo boljša tako, da pridem še naslednje leto. Do takrat pa berem knjige. Hvala!
 • Oliver, Zreče
  Moj splošen vtis je ta, da sem bil seznanjen z ogromno novimi informacijami, po programu sem bil zelo motiviran, odprle so se mi oči, zdaj bom na finance gledal malo drugače. Všeč mi je bilo to, da so nam prikazali stvari na praktičnih primerih.

Utrinki z Dneva finančne pismenosti 2019Utrinki z Dneva finančne pismenosti 2018Utrinki z Dneva finančne pismenosti 2017

 


Utrinki z Dneva finančne pismenosti 2016

 


Utrinki z Dneva finančne pismenosti 2015