Podjetniki

Slovensko podjetništvo je v zadnjih letih doživelo izjemni razcvet. Mnogi ljudje, ki imajo kakšno zanimivo idejo, sanjajo o tem, da bi odšli na svoje in se začeli ukvarjati s podjetništvom.

Nekaterim uspe, mnogim žal ne, saj se podjetništva ne lotevajo na pravi način. Bodisi svoje poslovne ideje ne ocenijo dovolj realno, bodisi za njeno uresničevanje ne pripravijo ustreznega poslovnega načrta, ali pa so premalo vztrajni in obupajo ob prvem večjem izzivu. Nekaterim tudi zmanjka kapitala, ali pa so pri svojih odločitvah premalo pogumni in odločni.

Toda za vse to obstaja vrsta rešitev, na katere se mora podjetnik pravočasno in pravilno pripraviti. O tem, kako se podati na to pot, da vam bo uspelo, vas naučimo mi. S pomočjo praktičnih znanj in izkušenj za vas pripravljamo podjetniške delavnice in izobraževanja tako za tiste, ki ste že podjetniki kot za tiste, ki se na to pot šele podajate. 

Skupaj s številnimi podjetniki, ki svoje znanje in dolgoletne izkušnje z veseljem delijo z vami, vam bomo pokazali kako: 
- do prave podjetniške ideje,
- idejo spremeniti v donosen posel, 
- pripraviti dober in uresničljiv poslovni načrt, 
- urediti svoje poslovne prostore,
- kako ločiti poslovne in osebne finance, 
- širiti svoj posel in pametno zaposlovati,
- kako zaščititi sebe in svoj posel,
- uspešno predstaviti in prodati svojo zgodbo, 
- postati trd pogajalec,
- vsako leto rasti,
- voditi svoje računovodstvo,
- optimizirati plačevanje davkov,
- svoje podjetje prodati ali predati naslednikom.

Ni treba, da ste podjetniki prepuščeni sami sebi. Združite svoje moči s tistimi, ki znanje imajo in ga bodo delili z vami. Ne bomo govorili samo o teoriji, čas je za prakso!