Mladi 

Ko mladi stopate na svojo samostojno življenjsko pot, je zelo pomembno, da ste opremljeni z znanji, ki jih potrebujete za samozavestno in neodvisno življenje. Eno od ključnih je zagotovo finančno znanje, kako najbolje upravljati z denarjem.

Toda pri tem se večina od vas srečuje z velikimi izzivi. Tovrstnega znanja v šolah ne dobite ravno veliko. Prav tako vam ga s svojim znanjem in zgledom največkrat ne znajo ponuditi niti vaši starši. Kako le, ko pa je finančna pismenost odraslih svetovni problem številka ena.

A brez skrbi, za to obstaja rešitev! Znanje lahko pridobite iz strokovnih in praktičnih knjig ali pa, kar je še bolj učinkovito, se udeležite različnih seminarjev, delavnic in poletne šole, ki jih za vas pripravljamo pod okriljem Finplaca.

Ena najbolj zaželenih delavnic je zagotovo FINA poletna finančno-podjetniška šola za mlade, kjer vam bodo znanje predali najuglednejši slovenski strokovnjaki s področja podjetništva, upravljanja denarja, prodaje, kadrovanja ... Drugi uspešni podjetniki, managerji, športniki, glasbeniki pa vam bodo na lastnih izkušnjah pokazali kako se da, če se hoče. 

V FINI poletni finančno-podjetniški šoli boste izvedeli: 

- kako razporediti svoj denar, da boste zanj dobili največ,
- na kakšen način najhitreje do svojih ciljev, 
- kako iz svoje ideje ustvariti posel,
- kako izstopiti iz povprečja in dobiti super službo,
- kako se pri 40-ih upokojiti in delati samo še tisto, kar si želite,
kako čim bolje izkoristiti spletne priložnosti,
- kako poceni potovati po svetu
- in še mnogo več! 


Vsa ta nova znanja vam bodo dala prednost pred ostalimi, zato zgrabite to edinstveno priložnost in že danes začnite uresničevati svoje sanje!