Delavnica

24.01.2019 16:00

24.01.2019 20:30

Ljubljana

Zavod FINPLAC

Dogodek, ki spremeni vaš pogled na ...
... osebne finance! Dan finančne pismenosti je najpomembnejši dogodek na temo osebnih financ v Sloveniji. Vsako leto januarja se na njem zbere skoraj 200 udeležencev, ki prisluhnejo konkretnim informacijam in najnovejšim trendom na področju osebnih financ. Skupaj z vrhunskimi strokovnjaki vam pomagamo mimo pasti, ki vas čakajo na poti do finančne neodvisnosti.


Dan finančne pismenosti je najpomembnejši dogodek na temo osebnih financ v Sloveniji, ki ga je naš Zavod za finančno opismenjevanje izvedel že četrto leto zapored. Na dogodku udeleženci dobijo potrebno znanje in nasvete, kako postaviti trdne finančne temelje, zaslužiti več in porabiti manj, pravilno varčevati za pokojnino, otroke, nepremičnino, dopust in investirati prihranke. Dogodek je primeren za vse, ki želijo bolje upravljati s svojimi sredstvi, ki želijo svoje osebne in družinske finance spraviti na zeleno vejo in zaživeti brez finančnega stresa.


Pred nami je nov, že 5. Dan finančne pismenosti, o katerem si več lahko preberete TUKAJ.Ali ste vedeli, da kar 72 % ljudi največji stres v svojem življenju vidi prav v financah? Vse je v načrtovanju in učinkovitemu vodenju osebnih financ. A tega se je treba naučiti. Pri tem vam pomagamo z bogatim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami. 

Dan finančne pismenosti je pravi dogodek za vsakogar, ki si želi boljšo finančno prihodnost, saj v petih urah dobite dragoceno znanje, ki vam lahko pomaga na tej poti. Investicija v znanje pa je edina, ki nudi 100 % donos in se vam bo neštetokrat povrnila. Za vas skrbno izberemo goste, ki so vrhunski strokovnjaki na svojem področju. Na dogodku ne varčujemo s konkretnimi nasveti s katerimi lahko stopite na pot uspešnega ravnanja z denarjem ter optimizacijo kreditov, zavarovanj in naložb.


V nadaljevanju preverite kako smo se imeli na prvih štirih dogodkih!

Utrinki z Dneva finančne pismenosti 2018Utrinki z Dneva finančne pismenosti 2017

 


Utrinki z Dneva finančne pismenosti 2016

 


Utrinki z Dneva finančne pismenosti 2015